Ik ben docent

Ik ben mevrouw Aladin en ik ben docent Nederlands op het Zuid-West College. Vroeger had ik niet gedacht dat ik docent zou worden. Ik wilde in de voetsporen van mijn vader treden en op ambassades werken. Het was mijn droom om diplomaat of journalist te worden. Daarom heb ik eerst journalistiek gestudeerd. Op de middelbare school vond ik Nederlands, Kunst en Engels de leukste vakken.

Mijn beroep van docent is een combinatie van mijn passie voor talen en werken met leerlingen. Cijfers zijn belangrijk, maar even belangrijk is ook het welzijn van de leerling. De combinatie van didacticus en pedagoog vind ik mooi.

Leerlingen omschrijven mij als aardig maar soms ook streng. In de klas ben ik volgens mij best wel gezellig. Het is natuurlijk  niet elke dag feest en er moet ook hard gewerkt worden. Ik blijf wel een mens en ben geen robot, dus het kan wel eens voorkomen dat er een dag is waarop ik wat minder gezellig ben; net zoals ieder ander!

Als ik niet voor de klas sta ga ik het liefst reizen, sporten, poolen, spelletjes spelen, bakken en leuke dingen doen met familie en vrienden.
Daarnaast eet ik graag  sushi, dat vind ik echt heerlijk!

Het Zuid-West College is een niet al te grote school, de leerlingen en docenten zijn leuk en je leert hier veel. Bovendien organiseert de school ook vaak superleuke activiteiten voor de leerlingen! We zijn net één grote familie.  

Het Zuid-West College is gewoon de leukste school van Nederland! Kortom: kom allemaal naar het Zuid-West College!