Wij zijn leerlingen

Hoi wij zijn Dishara en Mira,

Dishara: Mijn moeder heeft hier vroeger ook op school gezeten en ze heeft zelfs nog les gehad van mijn mentor mevrouw Slagboom (dan wel op een andere school, maar dat is toch grappig!?). Ik raad het Zuid-West College echt aan, omdat het een leuke school is en het is super gezellig.
Mira: Ik heb voor het Zuid-West College gekozen, omdat ik leuke dingen over de school hoorde en nu ben ik zelf degene die positieve dingen over de school vertelt! Ik zou de school omschrijven als leuk, gezellig, leerzaam en goed voor haar leerlingen.

Dishara: Biologie en Engels vind ik de leukste vakken, omdat het elke keer weer interessante onderwerpen zijn die gegeven worden door de docenten. De docenten geven ook leuk les. Daarnaast vond ik kamp en de bonte avond echt wel het allerleukst! Leuke muziek en de docenten die samen wat leuks deden voor iedereen. 
Mira: Omdat ik goed ben in bijna alle vakken vind ik ze ook bijna allemaal heel leuk! Mijn mentor mevrouw Oole houdt geregeld gesprekjes hoe het met ons gaat op school, dat vind ik heel goed aan haar.

Tegen groep 8 leerlingen willen wij graag zeggen dat ze hun best moeten doen op school en daarna lekker hierheen komen!